tirsdag den 16. august 2011

Mange nyheder

Ja det er ved at være længe siden jeg sidst har opdateret bloggen, der har været travlt i butikken hele sommeren. Der er kommet både strik og hækling af pindene, men ingen billeder endnu. Jeg er osse hoppet på bølgen med tæppet fra drops, det har stået på to-do listen siden jeg så bladet første gang. Alle lapperne er hæklet og to baner på langs er hæklet sammen, jeg har lavet det en del størrere end i opskriften, det ville blive alt for lille til lange mig (177 cm) Desuden har jeg osse lavet et barnevognstæppe, skal nok tage billeder så det kan blive vist frem.Det eneste jeg fik taget billede af er et havfrue sjal som har hængt i butikken et stykke tid. Det er lavet af et flerfarve garn og det vejer 354 gr, hæklet på p 4,5.

4 kommentarer:

 1. Skønt for dig at der er travlt i butikken :-))
  Havfrue sjalet er super flot , og dejlige farver .... hmmm, hvis bare man var en hæklehaj he-he ...
  Her bliver der ikke strikket ret meget , fingre og arme har det ikke for godt , er jeg heldig bliver det til en 6-8 pinde om dagen :-((
  Glæder mig til at se nogle af de spændende nyheder du har med hjem fra messebesøget :-)
  knus fra Birthe

  SvarSlet
 2. Syntes dit havfruesjal er rigtig smukt - jeg glæder mig meget til at se, hvad der er kommet hjem af nye sager.

  SvarSlet
 3. Ja Birthe det er jeg sandelig osse glad for, det tager jeg jo som et tegn på at folk kan lide de ting de ser :-)
  He he du må på kursus hos mig, så kan du snart få det lært.
  Øv for pokker, det er bare så træls, men det skal nok blive bedre når du ikke skal slide så meget på arbejdet, det er jo enormt hårdt det job. Men lidt strik har da osse ret :-)
  Du kan tro at jeg osse glæder mig til at se hvad jeg har bestilt, jeg kan overhovedet ikke huske det hele, men heldigvis har jeg da papirer på det hi hi, så jeg må tjekke igen i morgen.

  Knus Hanne

  SvarSlet
 4. Tak Susanne, du har jo både set og prøvet det, så det må du jo snart begynde på, så kan du skifte mellem de to sjaler :-)
  Der kommer mange gode sager, især fra Dale, der er stadig alt for lidt timer i døgnet kan jeg fortælle dig....

  SvarSlet